NewSync
What we do
Search solutions
Services

About Us

Locatie PrinsenhofNST is opgericht in 2000 en is inmiddels een gerenommeerd bureau dat organisaties helpt documenten, informatie en kennis te digitaliseren en beter te managen. Met een duidelijke visie, goede mensen en betrouwbare producten helpen we klanten projecten op te zetten en succesvol uit te voeren. NST brengt informatie, kennis en mensen bij elkaar. Ons motto is Smart People, Smart Systems en Smart Business. Wij hebben projecten uitgevoerd bij grote nationale en internationale organisaties zoals o.a. LNV, CBS, International Criminal Court Court (ICC), Bavaria NV, Rechtbank Rotterdam.

Wij spelen in op de toenemende vraag naar professionals en de juiste technologie om organisaties te ondersteunen in digitaliseringtrajecten. Wij leveren hoogwaardige kandidaten die op basis van jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis u ondersteunen om digitaal werken te positioneren en de betreffende processen beter te beheersen. Tevens bieden wij organisaties Enterprise Search Solutions om alle content te indexeren en doorzoekbaar te maken.

Een toenemend aantal leveranciers en systemintegrators in de markt vragen onze expertise om projecten op te zetten en succesvol te implementeren. Dat kan een productselectie zijn, een implementatie of advies. Wij hebben gevoel voor de organisatie, spreken heldere taal en zijn sterk kennisinhoudelijk.


SMART SYSTEMS