NewSync
What we do
Search solutions
Services

De zoekfunctie van Google voor uw bedrijf

Google Mini & Google Search ApplianceHelp uw medewerkers informatie sneller te vinden met een geïntegreerde oplossing voor het doorzoeken van de eigen computer, het bedrijfsnetwerk en het internet met "De zoekfunctie van Google" voor uw bedrijf. Zou het niet geweldig zijn als zoeken binnen uw bedrijf net zo gemakkelijk zou zijn als zoeken op Google.nl? Met de producten van Google Enterprise kunt u uw werknemers eenvoudig, snel en veilig in al uw gegevens laten zoeken, waaronder het intranet, document- en recordmanagement systemen, catalogi, bestandsservers, desktops en bedrijfstoepassingen zoals CRM en andere bedrijfsintelligentiesystemen. Op uw openbare website kunt u uw klanten en zakelijke partners de hoogstaande zoekervaring bieden die ze van Google gewend zijn.

foto GSAGoogle Mini

De Google Mini biedt een rendabele, hoogstaande zoekfunctie voor uw openbare website, intranet en bestandsservers. Deze is binnen een uur bedrijfsklaar. Ondersteunt het doorzoeken van 50.000 tot 300.000 documenten.

Google Search Applicance

De Google Search Appliance biedt een krachtige, schaalbare en veilige zoekfunctie voor vrijwel alle gegevens in uw bedrijf. Dankzij de Google Search Appliance heeft u ook toegang tot de grote hoeveelheid verloren gewaande en onjuist geplaatste gegevens op uw webservers en bestandssystemen en in uw relationele databases en bedrijfstoepassingen, direct vanuit één bekend zoekvak. Via een interface die zo eenvoudig en intuïtief is als Google.nl, hebben uw werknemers realtime beveiligde toegang tot alle informatie en kennis in uw hele onderneming, en dat in meer dan 220 verschillende bestandsindelingen en in meer dan 109 verschillende talen. De GSA biedt doorzoeken aan vanaf 500.000 documenten.

App’s en Geo

Buiten de Enterprise Search Solutions bieden wij ook oplossingen aan met de Google Geo (Earth&Maps) en Applications. Geografische navigeren en het aanbieden van content via Google Earth & Maps neemt een enorme toevlucht. Wij helpen u uw content te integreren in deze producten zodat u op een nieuwe of andere manier uw klanten kunt bedienen.


SMART SYSTEMS