NewSync
What we do
Search solutions
Services

Consultancy

Digitaal werken kan een behoorlijke verandering in uw organisatie te weeg brengen. Goede begeleiding is hierbij essentieel om uw medewerkers optimaal gebruik te laten maken van nieuwe technologieėn. Wij geven advies over digitalisering, documentlogistiek en contentontsluiting, archivering volgens wet- en regelgeving, kennisdeling, scanning en imaging. Of het nu poststromen zijn, facturen, inkooporders, juridische, medische of personeelsdossiers, beleidsrapporten, concurrentie-informatie of email. We helpen u de processen in kaart te brengen en zoeken voor u de beste digitale oplossing voor uw fotoorganisatie.

NST helpt u o.a. met:

Wij kennen de leveranciers en producten, NST kan u verder op weg helpen om de juiste keuze hierin te maken.

Project & Interimmanagement

Het begeleiden, opzetten en uitvoeren van projecten is een vak apart. Het succes van veel implementatietrajecten hangt af van de kwaliteiten van een ervaren projectmanager die gevoel heeft voor de organisatie. De projectmanagers worden vanuit NST begeleid zodat kennis en ervaring worden gedeeld om uw organisatie nog beter te laten functioneren. Wij willen een kwalitatieve partner zijn en dat zoeken wij ook in onze kandidaten Wij kennen de interimmers en controleren de activiteiten om een zo hoog mogelijke kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat onze accountmanager een afspraak met u kan maken.

Implementatie & Support

We helpen u met de implementatie van de zoekoplossingen en het begeleiden van de business proces kant. We leiden u mensen en afdelingen op om digitaal te werken en te blijven werken. Via SLA“s helpen wij om regelmatig check“s uit te voeren op de HW/SW en de content.


SMART BUSINESS