NewSync
What we do
Search solutions
Services

Digitaliseren & Document- Kennismanagement

fotoNewSync helpt organisaties om documenten, informatie en kennis te digitaliseren en beter te managen. Dit kan het indexeren en afzoekbaar maken van allerlei content en bronnen zoals bijvoorbeeld het intranet, websites, databases, archieven, fotoís etc, maar ook om bestaande informatie en kennisproducten te innoveren en aan te bieden aan nieuwe markten en gebruikers.

We initiŽren projecten, bedenken oplossingen en nieuwe manieren van werken om maximale resultaten te behalen. Dit doen we met visie, inhoudelijke kennis, high end oplossingen en enthousiasme. We zijn Business partner van Google en leveren Enterprise Search Oplossingen gebaseerd op de laatste technologie. Zo gebruiken wij de Google Search Appliance om dataverzamelingen te indexeren maar ook Google Earth en Maps om producten en diensten op een nieuwe wijze aan te bieden aan gebruikers en consumenten. Werkt u nog niet digitaal dan kunnen wij u ook daarbij helpen door collecties te scannen en te indexeren. Andere producten die we zeer goed kennen en ondersteunen zijn Hummingbird, TRIM, Sharepoint.

We kennen de markt op het gebied van digitalisering, zoekmachines, document/content/kennismanagement. We weten wat mogelijk is en waar behoefte aan is.


SMART PEOPLE