Margriet Hovens

Kom naar de lezing op 8 maart of 12 april en geniet van de kunst van Margriet Hovens. Onder het genot van een goed glas wijn kunt u daarna haar werk bezichtigen.

Een bezoek aan het koetshuis biedt liefhebbers de gelegenheid een uniek en zr persoonlijk kunstobject te verwerven dat in nauwe samenwerking met de kunstenares ontstaat. Persoonlijke wensen over de mate van afwerking en keuze van de te gebruiken materialen worden ruimhartig gehonoreerd, waardoor de meerwaarde en betekenis van uw kunstwerk toeneemt.

Samen met Margriet kiest u voor het materiaal, de toe te passen techniek en de vormgeving. Margriet Hovens werkt in een naturalistische, ambachtelijke traditie die zeer arbeidsintensief is, waardoor u gedurende het ontstaansproces alle gelegenheid krijgt een speciale binding op te bouwen met uw kunstwerk.

Brons of marmer?

Met het volgende stappenplan krijgt uw wens vorm:
Een portret in marmer of brons op deze wijze vervaardigd, vertegenwoordigt een duurzame kwaliteit en is het letterlijke tegendeel van het wegwerpproduct. Het artistieke proces bevestigt de kracht en de betekenis van iedere afzonderlijke persoonlijkheid.