Margriet Hovens

Kom naar de lezing op 8 maart of 12 april en geniet van de kunst van Margriet Hovens. Onder het genot van een goed glas wijn kunt u daarna haar werk bezichtigen.

In de fraaie omgeving van het kasteel te Heukelum willen wij, Margreeth en Gert Kleijer, u kennis laten maken met een ambiance die geheel in het teken staat van ons streven naar al het goede wat het leven te bieden heeft. Het unieke karakter van een omgeving met een rijke historie en traditie, in een schitterende parkachtige omgeving waarin u een intensieve kunstervaring wordt geboden, maakt een bezoek tot een weldaad voor oog en hart.

Wij ontvangen u graag in onze klassieke toonkamer van het koetshuis gelegen op het voorplein van het kasteel. Hier komt onze passie voor het ruimtelijk werk van beeldhouwster Margriet Hovens tot uitdrukking in een permanente overzichtstentoonstelling van haar œuvre.
Haar sculpturale benadering van het portret met respect voor het ambacht en eigentijdse vrije verbeelding van het veranderlijke leven, sluit wonderwel aan bij onze beleving van werkelijke kwaliteit. Het hoge niveau van haar artistieke werk willen wij door Kunst op Heukelum voor meer mensen toegankelijk maken. Kunst op Heukelum kan uw aanzet worden tot iets volstrekt nieuws.