Geachte heer, mevrouw,

Microsoft voor Ondernemers (www.microsoft.nl/ondernemers) is de portal voor ondernemers. Naast informatie over de Microsoft producten, vindt u vele artikelen met slimme oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen die u als ondernemer tegenkomt.


Onderwerpen
 
 
In een van onze vorige nieuwsbrieven publiceerden we het eerste deel van het 'bonnenboek': een verzameling gemakkelijk en naar behoefte aan te maken bonnen. Deze verzameling wordt nu uitgebreid met een inkoopbon, telefoonnotitie en faxvoorblad.
 
U wordt bespioneerd! Met de opkomst van breedbandverbindingen die de hele dag 'open' staan, bent u kwetsbaarder dan ooit. Het gevaar heet spyware en bestaat uit slimme programmaatjes dat zich op uw harde schijf nestelen en al uw (computer)gangen nagaan.
 
Nu de platte beeldschermen aanzienlijk betaalbaarder zijn geworden dan een paar jaar geleden, schakelen steeds meer bedrijven er op over. Bent u in de markt voor zo'n scherm? Dan is het zinnig op enkele eigenschappen te letten. Dit artikel geeft enkele handvatten.
 
Wederom hebben wij een 10tal handige tips en trucs voor Windows XP op een rijtje gezet. Nieuw is dat u 5 tips kunt bekijken aan de hand van een video. Onder meer behandelen we: 'Hulp op afstand activeren' en 'Digitale afbeelding e-mailen'
Het Microsoft voor Ondernemers team

Mocht u geen prijs stellen op het ontvangen van deze nieuwsbrief dan kunt u dit
hier kenbaar maken. U wordt dan direct uitgeschreven.
In deze nieuwsbrief
Bonnenboek (deel 2)
Bescherm uw pc tegen spyware!
Flat panel monitoren
Tips, trucs en video's voor Windows XP
Top 5 artikelen
* Draadloos Wifi netwerk installeren
* Postcode macro
* Autoleasen of niet?
* Financiele ratio's voor uw bedrijf
* Verborgen informatie


Contact
Microsoft Contact Centre
Boeing Avenue 30
1119 PE Schiphol-Rijk
 
Aanmelden voor andere nieuwsbrieven | Afmelden | Uw gegevens
2006 Microsoft Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring
Microsoft