FISCA ADVISEURS is een administratie en adviesbureau gevestigd te Haarlem. Fisca adviseurs is een zelfstandige en onafhankelijke specialist die zelfstandige ondernemers en het MKB ondersteuning biedt op o.a. het gebied van:
  • administratie
  • fiscaal advies
  • financieel advies.

Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste drijfveren van onze organisatie. Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze professionele en pragmatische werkwijze maakt FISCA ADVISEURS voor de zelfstandige ondernemer en het MKB de ideale en flexibele partner.

Belangrijk daarbij is dat wij altijd gericht zijn op het leveren van maximale toegevoegde waarde aan onze relaties. Dat onze relaties dit ook zo ervaren, blijkt uit onze jaarlijks groeiende klantenkring.
Deze website is bedoeld als eerste kennismaking met de organisatie, activiteiten en werkwijze van FISCA ADVISEURS. Als u op zoek bent naar een gedegen professionele organisatie op het gebied van administratie, accountancy, belasting- en financieel advies voor uw onderneming nodigen wij u graag uit voor een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen we stil staan bij uw specifieke situatie en wat wij voor u zouden kunnen betekenen.